* Interesse in een Big-Hug Maine-Coon ?

Als u geïnteresseerd bent in een kitten uit mijn cattery verzoek ik u om contact met ons op te nemen.

Dat mag via contact-formulier.

 Naar de contact pagina:

 

Ik verwacht van u als koper betrokkenheid met betrekking tot het aan te schaffen kitten. U mag natuurlijk op bezoek bij u kitten ,tevens zend ik u foto's en aanvullende informatie over uw aanstaande kitten.

De kittens worden gevaccineerd en worden 4 keer ontwormd. Zij mogen naar hun nieuwe eigenaren vanaf 13 weken. De kittens verlaten ons huis met een stamboom van Felikat. Onze kittens worden gechipt. Tevens krijgen zij een Europees dierenpaspoort mee van DAP Hoogstraten.

Over de prijs van het kitten wordt niet onderhandeld.

Kittens worden altijd verkocht met een verkoopcontract.

 

 

* verkoopvoorwaarden 

OPTIE:

Een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont, maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang. Een optie kan maximaal twee weken duren. Daarna dient de keuze te worden gemaakt voor een reservering ofwel wordt er afgezien van het kitten .

BESCHIKBAAR

Beschikbaar wil zeggen dat het kitten vrij is voor de verkoop. Mocht u interesse hebben voor dit kitten dan kunt u na afspraak dit kitten komen bekijken.


GERESERVEERD:

Pas als er een aanbetaling is gedaan (20% van aanschafprijs) is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen. Als de koper van het kitten afziet van het kitten voordat de koop rond is, krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de verkoper van de verkoop afzien, wordt de aanbetaling terugbetaald.

 

VERKOCHT: 

Het kitten is verkocht als het volledige aankoopbedrag is voldaan, voordat het kitten is overgedragen of bij de overdracht van het kitten.

Een aanbetaling zal niet worden terugbetaald als de koper besluit niet tot koop over te gaan.

 

EVALUATIE:

Het kitten staat onder evaluatie, dat wil zeggen dat wij afwachten hoe dit kitten gaat uitgroeien, met het doel om dit kitten in onze cattery te houden.

 

  • Kittens om mee te fokken worden alleen verkocht aan geregistreerde fokkers.

  • In geval van een wachtlijst, behouden wij het recht om te beslissen wie er in aanmerking komt voor een kitten. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de voorkeur van de geinteresseerden......

  • kittens die aan liefhebbers worden verkocht (dus niet om een nestje mee te fokken) worden uitsluitend  met castratieclausule (kater/poes) afgegeven. 

  • Wij verkopen geen katten aan een cattery waar de katten in kooien leven.

  • Wij hebben tot op de dag van de overdracht de mogelijkheid om de verkoop, zonder opgaaf van reden, terug te draaien .